Nedjelja, 5. svibnja 2024.

Počinje proslava obilježavanja Dana općine Đelekovec

Svečano je u Đelekovcu, danas počinje proslava Dana općine.

Vodstvo Općine Đelekovec na čelu s načelnicom Larom Samošćanec pripremilo je bogat program koji počinje u 17 sati vatrogasnom vježbom u suradnji s Osnovnom školom M. P. Miškina i Dječjim vrtićem Vrapčić.

Program obilježavanja nastavlja se sutra, u srijedu, promocijom knjige „Dugin spomenar“ Tatjane Međimorec u Vatrogasnom domu u Đelekovcu s početkom u 19 sati.

Petak je rezerviran za Dan škole, a svečanost počinje u devet sati. Već idućeg dana od 16 sati na rasporedu su sportske igre za djecu na nogometnom igralištu u Đelekovcu. U nedjelju u 9:30 počinje Kup Tijelova na jezeru Betonara, a domaćin je ŠRK Đelekovec.

Program se nastavlja u ponedjeljak kad će se s početkom u 19 sati održati tribina o Miškini u Domu kulture Pajo Kanižaj.
Središnji događaj ovogodišnje manifestacije je svečana sjednica Općinskog vijeća koja je zakazana za srijedu u 12 sati u Domu kulture.

Na Tijelovo će se s početkom u 10 sati održati misa s procesijom, u isto vrijeme je i Likovna kolonija Udruge Vendi, a u 18 sati planirana je utakmica seniora Nogometnog kluba Osvit na nogometnom igralištu u Đelekovcu. Večer je rezervirana za zabavu i nastup Danguba u prostorijama sportskog objekta.

Svečana proslava završava u ponedjeljak vrtićkom priredbom u Vatrogasnom domu s početkom u 17 sati.

zatvori