Petak, 26. travnja 2024.

Nogometašice Koprivnice završnim druženjem proslavile uspješnu sezonu

Članovi i prijatelji Ženskog nogometnog kluba Koprivnica druženjem u lovačkom domu u Koprivničkim Bregima proslavili su kraj još jedne uspješne sezone.

Na samom početku okupljenima se obratila Nikolina Notersberg, predsjednica Ženskog nogometnog kluba Koprivnica, i pritom istaknula kako klub od prošle godine ima 37 članova više, što je zasigurno i jedan od pokazatelja uspješnog rada.

>> FOTO: VELIKO SLAVLJE Nogometašice Koprivnice pobijedile Višnjevac i postale prvakinje

Ispred Grada Koprivnice druženju je prisustvovao koprivnički gradonačelnik Mišel Jakšić. On je pohvalio rad svih u klubu te kazao kako je siguran da je ovo tek početak uspješne sportske priče.

– Postigli ste divne rezultate i čestitam vam od srca. Sretan sam kad vidim koliko radite, koliko srca dajte za svoj klub, a to se i vidi na rezultatima. Grad će uvijek biti uz vas – poručio je Jakšić.

Spomenimo da je druženje bilo i prilika da se zaslužnima podjele zahvalnice za doprinos u radu kluba. Prilikom preuzimanja zahvalnica okupljenima su se obratili i treneri te kapetanice. Oni su istaknuli kako će u idućoj sezoni raditi još više te očekuju još bolje rezultate.

zatvori