Nedjelja, 28. travnja 2024.

FOTO/VIDEO Glazbenica Anna Moor predstavila nostalgičan ljetni zapis ‘valove love’

Glazbenica Anna Moor, iza koje stoji Koprivničanka Romana Pavliša, danas je predstavila svoj novi nostalgičan ljetni zapis “valove love”.

– To je uhvaćen trenutak sanjivog predvečerja, kad se nebo spaja s morem, a oblaci lagano prolaze nošeni ljetnim povjetarcem. Tekst krije i dublju poruku, onu kako ljeto ne mora biti samo najdraže godišnje doba koje podsjeća na bezbrižnost i sreću, ono je i osjećaj usađen duboko u onima koji su pronašli pravu ljubav od koje se ne odustaje i koja uvijek podsjeća i vraća nas na mjesta na kojima smo stvorili najljepše uspomene – nešto kao “osjećaj vječnog ljeta” – objasnila je Anna Moor.

Riječ je, kako kaže, o popu prožetom ljetnim drum‘n’bass ritmom koji interpretira slobodu, oponaša vožnju i bijeg u nepoznato.

Spot je snimljen u Rovinju, režirao ga je i snimio Dinko Šimac (Beyond Pines Films).

– Osoba kojoj Anna Moor pjeva ne pojavljuje se u videu, već naglasak ostaje na njoj i njenom proživljavanju osjećaja zaljubljenosti. Video prikazuje dobro poznate ljetne motive kroz malo drugačiju perspektivu – sunce, more, plovidba, vožnja u kabrioletu prisutni su kroz posebne kinematografske tehnike koje favoriziraju Annu Moor i njen doživljaj istih. Zanimljivo je to što je upravo “radni naziv” pjesme bio Ljeto – Rovinj, što dovoljno govori o povezanosti autorice s tom posebnom lokacijom – naglasio je Šimac.

Podsjetimo, glazbenica se publici predstavila svojim prijašnjim singlovima “Blizu vode”, “Genovia” i “Život kao rijeka”. Spomenimo da će se ovaj novi ljetni singl naći na njenom nadolazećem albumu “Plavi avioni”.

 

zatvori