Nedjelja, 5. svibnja 2024.

FOTO U Glogovcu održana Večer folklora, Sršek: Sretni smo što KUD Rudar može organizirati svoju tradicionalnu manifestaciju

Kulturno-umjetničko društvo ‘Rudar’ Glogovac danas je bilo domaćin tradicionalne Večeri folklora.

U Društvenom domu u Glogovcu tako su, osim domaćina, nastupili članovi i članice Kulturno-umjetničkog društva “Stative” iz Karlovca, Hrvatskog pjevačkog društva “Ferdo Rusan” iz Virja te Kulturno-umjetničkog društva “Fiolica” iz Orehovice.

Bila je ovo 18. po redu Večer folklora koju je uime Općine Koprivnički Bregi otvorio Stjepan Sršek napomenuvši da je riječ o tradicionalnom događaju koji je ponovno zaživio nakon dvije godine pauze zbog epidemioloških mjera.

– Sretni smo što naš KUD Rudar može organizirati svoju manifestaciju na kojoj ugošćuje svoje drage prijatelje, ljubitelje folklora i čuvara narodne baštine. Na ponos općine ovom manifestacijom promiču se ne samo aktivnosti društva Rudar, nego i aktivnosti cijeloga kraja. Stoga sa zadovoljstvom otvaram ovu Večer folklora i svima prisutnima želim da uživaju u pripremljenom programu i ugodnom druženju u našem Glogovcu – rekao je Sršek na početku programa.

Djelić atmosfere s Večeri folklora pogledajte u nastavku.

zatvori