Petak, 17. svibnja 2024.

FOTO Ronioci Šoderice ostvarili odlične rezultate na prvom kolu Kupa Hrvatske u daljinskom plivanju perajama

Članovi Ronilačkog kluba Šoderica u nedjelju su se natjecali na prvom kolu Kupa Hrvatske u daljinskom plivanju perajama koje se održalo u Kostreni.

Kako su poručili iz kluba, visoke ljetne temperature doprinijele su dobrim rezultatima natjecatelja u svim kategorijama koji su svoje treninge kroz cijelu godinu okrunili osvojenim medaljama.

– Na utrci od 1.000 metara u kategoriji kadetkinja Isabella Victorija Švegović osvojila je treće mjesto, dok je Rea Vuk bila peta. Kadet Tin Treščeć zauzeo je prvo mjesto, a Petar Koluder se našao na šestom mjestu. U kategoriji mlađih kadetkinja nastupila je Dora Bradić koja je bila četvrta te Ljupka Patrčević Lončarić koja je bila šesta. Petar Treščec je u kategoriji mlađih kadeta zauzeo sedmo mjesto, dok je veteranka Antonija Patrčević Lončarić bila prva u svojoj kategoriji – objasnili su.

Na utrci od 3.000 metara, klub je imao tri predstavnika.

– Leo Bradić je u kategoriji juniora zauzeo deveto mjesto, Viktor Lovreković je u kategoriji mlađih juniora bio treći, dok je kadet Tin Treščec bio prvi u svojoj kategoriji – zaključili su.

Dodajmo da kub zahvaljuje svim svojim natjecateljima na trudu i velikim doprinosima kulturi održavanja i razvoja plivačko-ronilačke sportske discipline u gradu i okolici.

zatvori