Srijeda, 26. lipnja 2024.

FOTO Mariške obilježile 20 godina djelovanja, predsjednica Čadavec pohvalila rad i zalaganje članova

Održana je redovna izvještajna skupština i proslava 20 godina djelovanja Kluba za starije osobe Mariška.

Iz Gradske uprave poručili su kako je svečanost održana u Domu mladih, a rezultate rada na samom početku predstavila je predsjednica kluba Valentina Čadavec. U svom obraćanju istaknula je kako u klubu djeluje 16 sekcija – od zbora pa sve do raznih sportskih sekcija. Također je pohvalila rad i zalaganje članova koji sudjeluju u svim važnim manifestacijama na području županije, ali i šire.

– Klub Mariška je vodeća udruga koja skrbi o starijim osobama i sudjeluje u kreiranju socijalnih politika za starije – naglasila je Čadavec te svim članicama i članovima čestitala ovu važnu obljetnicu. Spomenimo i da su predstavnicima Grada, Koprivničko-križevačke županije i Doma za starije i nemoćne osobe Koprivnica uručene posebne zahvalnice za doprinos radu kluba.

Ispred Grada Koprivnice svečanosti je prisustvovala zamjenica gradonačelnika Ksenija Ostriž.

– Veseli me što kao Grad kroz javne pozive možemo biti potpora različitim projektima koje kreirate, a tako će biti i ubuduće. Vidim da su u periodu koji je pred nama planirane brojne kvalitetne aktivnosti te sam sigurna da ćemo njihovom realizacijom obogatiti vaš život i život našeg grada – zaključila je.

Dodajmo da su program uveličali nastupi Mihaela i Darije Kivač te tamburaškog sastava koji djeluju u sklopu kluba, a događanje je pratio i zamjenik župana Ratimir Ljubić.

zatvori