Petak, 3. svibnja 2024.

FOTO Čak 117 učenika i mentora đurđevačkih osnovnih i srednjih škola nagrađeno za uspješne rezultate na natjecanjima

Učenici Osnovne škole Đurđevac, Strukovne škole Đurđevac i Gimnazije dr. Ivana Kranjčeva koji su s mentorima postigli iznimna postignuća na županijskim i državnim natjecanjima nagrađeni su jučer na prijamu kod gradonačelnika Hrvoja Jančija.

Iz Grada Đurđevca poručili su kako je nagrađeno 117 učenika i mentora, a primili su prigodne poklon bonove ukupne vrijednosti od oko 45.000 kuna.

Okupljenima su se ispred Osnovne škole Đurđevac tako obratili učitelj Milan Kos i učenik Ivan Jerbić koji su svima čestitali na postignućima, istaknuvši kako je potrebno puno truda da bi se ostvarili rezultati koji su na ponos školi i gradu.

Profesor Tihomir Robotić iz Strukovne škole Đurđevac te profesor Zdravko Leščan iz Gimnazije dr. Ivana Kranjčeva također su čestitali svim učenicima i mentorima koji su postigli odlične rezultate na natjecanjima te su im zaželjeli puno uspjeha u daljnjem radu i obrazovanju, dok su se u ime nagrađenih učenika na ovom velikom priznanju zahvalili učenik strukovne škole Tomislav Fusić te učenik gimnazije Željko Zebec.

Gradonačelnik Hrvoje Janči je pak pozdravio okupljene učenike i mentore te im je čestitao na postignutim rezultatima na natjecanjima. Naglasio je da je ponosan jer sudjelujući u natjecanjima na najbolji mogući način promoviraju grad i školu.

– Iz godine u godinu sve je više nagrađenih što nam govori da se jako puno radi u sve tri naše škole na edukaciji nastavnika i djelatnika, ali i na uvođenju novih stvari i metoda u nastavi što u konačnici dovodi do ovako uspješnih rezultata. Znam da su učenici i mentori tijekom cijele godine uložili brojne sate i trud za pripremu za natjecanja, a ovaj prigodni poklon Grada samo je mala nagrada za sav vaš rad i ostvarene rezultate. Ovim pripremama ste samo stekli još bolje radne navike koje će vam dobro doći u daljnjem školovanju i životu. Nadam se da ćete se po završetku svoga školovanja vratiti u svoj grad jer vi ste ti koji ćete otvarati nova radna mjesta, donositi nove ideje i biti nositelji razvoja našega kraja – rekao.

Gradu i gradonačelniku na financijskoj i materijalnoj podršci tijekom godine zahvalili su  ravnatelji Danijel Domišljanović, Tomislav Ostojić i Darko Špoljar.

Spomenimo da su osim gradonačelnika, ravnatelja škola, učenika, učitelja i profesora na prijamu sudjelovali i brojni ponosni roditelji učenika koji su im došli dati podršku.

zatvori