Subota, 18. svibnja 2024.

Nogometašice Koprivnice sutrašnjom pobjedom mogle bi i matematički osigurati naslov prvakinja

Ženski nogometni klub Koprivnica uskoro će zaključiti još jednu izrazito uspješnu sezonu.

Iz kluba poručuju da se seniorke trenutno nalaze na prvom mjestu tablice 2. HNLŽ Skupine “B” i upravo bi u nedjelju, na igralištu u Herešinu, u susretu protiv ekipe NŠM Višnjevac pobjedom mogle i matematički osigurati naslov prvakinja.

– S obzirom na činjenicu da su nogometašice time potvrdile kako Koprivnica ima još jedan vrhunski sportski kolektiv, ovim bismo putem htjeli pozvati navijače da ih dođu podržati te trofej osvajača lige proslavimo kako na terenu, tako i na tribinama. Susret je na rasporedu u 15 sati, a ulaz je, naravno, besplatan – ističu.

Napominju i da ekipa u završnicu sezone ulazi kao neporažena, jer je u 12 dosadašnjih kola ostvarila 10 pobjeda i upisala dva remija, uz gol-razliku 54:13 (+41).

– Što se individualnog učinka tiče, spomenimo kako je naša kapetanica Mateja Videc uvjerljivo na vrhu najboljih strijelaca lige s 23 pogotka, čak 13 više od drugoplasirane. S obzirom na činjenicu da je klub osnovan prije nepunih sedam godina, riječ je o izuzetno impresivnim brojkama i zadovoljni smo sustavnim napretkom na svim klupskim razinama – zaključuju u klubu.

zatvori