Subota, 4. svibnja 2024.

FOTO ‘Štruklijada’ u Kunovec Bregu, otvoren i novi prostor za rad Udruge Gorično srce

U organizaciji članica Udruge žena Gorično srce u Društvenom domu u Kunovec Bregu održana je “Štruklijada”.

Mnogobrojnim okupljenima vrijedne članice udruge predstavile su razne vrste štrukli koje su same pripremile, a ovogodišnje obilježavanje manifestacije bilo je posebno emotivno i veselo jer je zbog pandemije koronavirusa prethodnih godina izostalo.

Obilježavanju su se odazvali koprivnički gradonačelnik i saborski zastupnik Mišel Jakšić, zamjenik koprivničko-križevačkog župana Ratimir Ljubić, predsjednik Mjesnog odbora Marko Balaško te ostali članovi Mjesnog odbora kao i mnogobrojne predstavnice udruga žena s područja grada Koprivnice i Koprivničko-križevačke županije.

Prilikom obraćanja okupljenima gradonačelnik je zahvalio članicama Udruge na doprinosu koji daju očuvanju tradicije svog kraja i angažmanu prilikom obilježavanja gradskih manifestacija.

Predsjednica Udruge žena Gorično srce Vesna Jantolek istaknula je kako su i u vremenu pandemije članice marljivo radile, a trenutno se pripremaju za ovogodišnje sudjelovanje na Renesansnom festivalu.

U sklopu manifestacije svečano je otvoren i novouređeni prostor u potkrovlju Društvenog doma koji će služiti članicama udruge za rad. Novi prostor posvetio je mons. Leonard Markač.

zatvori