Četvrtak, 9. svibnja 2024.

FOTO Podravsko sunce prigodnim programom proslavilo 59 godina djelovanja

Pjesma, ples i veselje obilježili su 59. obljetnicu djelovanja Centra za odgoj, obrazovanje i rehabilitaciju Podravsko sunce.

Iz Gradske uprave su poručili kako su proslavi prisustvovali polaznici, nastavnici, rehabilitatori, odgojitelji, stručni suradnici, roditelji i mnogi drugi. Ispred Grada Koprivnice događaju su prisustvovale Ksenija Ostriž, zamjenica gradonačelnika, i Ana Mlinarić, pročelnica Upravnog odjela za društvene djelatnosti.

– U svom obraćanju okupljenima Ostriž je zahvalila svima koji svojim radom doprinose brizi o djeci koja su polaznici centra te istaknula kako će Grad i dalje podupirati njihov rad.
Posebno emotivno obraćanje bilo je ono Radmile Popović, ravnateljice COOR-a Podravsko sunce, koja je istaknula kako su njihovi polaznici i djelatnici poput cvijeta suncokreta – uvijek okrenuti prema suncu, a kad sunca nema okrenuti jedni prema drugima – naglasili su.

Prigodan program pratio je i zamjenik koprivničko-križevačkog župana Ratimir Ljubić koji je uputio pohvale zaposlenicima centra i ravnateljici Radmili Popović na predanom radu, dok je korisnicima poželio da uvijek budu veseli i raspjevani.

zatvori