Nedjelja, 28. travnja 2024.

FOTO Boris Vadla, Ninoslav Herceg i Boris Turković odlični na moto utrci u Požegi

Trojica podravskih vozača – Boris Vadla, Ninoslav Herceg i Boris Turković, nastupila su na moto utrci Prvenstva Hrvatske na stazi Glavica u Požegi.

Ninoslav Herceg iz Koprivnice na svom Suzukiju GSXR 750 subotnju je kišnu utrku u klasi 9 OMU završio na odličnom trećem mjestu, dok je u nedjelju završio utrku na petom mjestu.

Boris Vadla iz Malog Otoka na svom BMW 1000 RR odvozio je svoju prvu utrke sezone 2022. u klasi 1000 SST. Zbog jake kiše i lošeg vremena u subotu, obje utrke vozile su se u nedjelju te je Vadla u obje utrke postigao odlično prvo mjesto i ostvario najbrži krug u klasi 1000 SST te tako otvorio sezonu utrka na najbolji način.

Boris Turković iz Koprivničkog Ivanca na svojoj Yamahi R1 u prvoj utrci klase Big Boys postigao je osmo mjesto, dok je u drugoj utrci završio sedmi.

Spomenimo da je sljedeća utrka PH za OMU na rasporedu 12. lipnja u Novoj Rači gdje će nastupiti Ninoslav Herceg, dok je za CMU i OMU na rasporedu 19. lipnja u Križevcima, gdje će nastupiti sva trojica.

Dodajmo da sjajne vijesti dolaze i sa “Street race Osijek”.

U subotu Dominik Nikšić osvaja prvo mjesto u klasi PRO 600 i ruši osobni rekord od 9.7. U nedjelju Alen Majstorović u klasi SERIJA 1000 osvaja drugo mjesto, Goran Fajtović u klasi SERIJA 600 osvaja treće mjesto i Dominik Nikšič u klasi PRO 600 ponovno prvo mjesto i ruši apsolutni europski rekord 9.6 te postavlja najbolje vrijeme ikad odvoženo u toj klasi.

zatvori