Subota, 27. travnja 2024.

BERBA MEDALJA Ronioci Šoderice sjajni na Državnom natjecanju za kadete i mlađe kadete

Članovi Ronilačkog kluba Šoderica natjecali su se na Državnom natjecanju za kadete i mlađe kadete u plivanju perajama u Puli.

Kako su poručili iz kluba, mladi ronioci uspješno su nastavili stopama starijih kolega i ponovo dokazali da je to jedan od najtrofejnijih klubova u našoj županiji, a i šire.

– U kategoriji početnika Matej Lukačin osvojio je treće mjesto na 100 metara PP, drugo mjesto na 200 metara PP i treće mjesto na 50 metara PP. U kategoriji mlađih kadeta Petar Treščec bio je treći na 100 metara i drugi na 800 metara, dok je Luka Nikola Radolić bio treći na 50 metara u BF. Tin Treščec je u kategoriji kadeta na 25 metara AP bio drugi, na 400 metara PP prvi, na 100 metara PP drugi, dok je na 200 metara BF i 800 metara PP osvojio prvo mjesto. U istoj kategoriji nastupio je i Petar Koluder koji je na 50 metara BF bio drugi, na 400 metara BF treći, na 100 metara BF drugi te na 50 metara PP treći – objasnili su.

U kategoriji kadetkinja natjecala se Isabella Victorija Švegović koja je osvojila treće mjesto na 25 metara AP, 50 metara BF, 100 metara PP, 100 metara BF i 50 metara PP, dok je Rea Vuk u istoj kategoriji zauzela treće mjesto na 200 metara PP.

U disciplini 4×100 metara PP štafeta, kadetkinje Bruna Trboglav Breko, Rea Vuk, Paula Široki i Isabella Victorija Švegović zauzele su treće mjesto.

– Mlađe kadetkinje Ana Flajs, Dora Bradić, Nina Sabol i Ljupka Patrčević Lončarić zauzele su treće mjesto, dok su u kategoriji kadeta Tin Treščec, Petar Koluder, Josip Petak i Sven Blažek osvojili drugo mjesto. U kategoriji mlađih kadeta, Luka Nikola Radolić, Matej Lukačin, Bartol Patrčević Lončarić i Petar Treščec bili su drugi. U disciplini 4X50 metara PP štafeta, Paula Široki, Isabella Victorija Švegović, Tin Treščec i Petar Koluder našli su se na drugom mjestu – poručili su.

Mlađi kadeti Dora Bradić, Ljupka Patrčević Lončarić, Petar Treščec i Luka Nikola Radolić zauzeli su prvo mjesto, dok su se na drugom mjestu našli Ana Flajs, Nina Sabol, Bartol Patrčević Lončarić i Roko Mikinac. U disciplini 4X100 metara BF štafeta, kadeti i kadetkinje Rea Vuk, Isabella Victorija Švegović, Tin Treščec i Petar Koluder osvojili su treće mjesto.

Dodajmo da su se mlađi kadeti Dora Bradić, Ljupka Patrčević Lončarić, Luka Nikola Radolić i Petar Treščec našli na drugom mjestu, dok su treće mjesto osvojili Ana Flajs, Nina Sabol, Bartol Patrčević i Roko Mikinac, a u ekipnom plasmanu ženska ekipa se našla na trećem mjestu, muška na drugom, dok je klupski plasman osvojio također osvojio drugo mjesto.

zatvori