Petak, 26. travnja 2024.

[3. HNL SJEVER] Radnik i Podravac na gostovanjima, Koprivnica dočekuje Papuk

Ovog nas vikenda očekuje odigravanje trećeg kola lige za prvaka i lige za opstanak Treće hrvatske nogometne lige Sjever.

U prošlom kolu lige za prvaka Križevčani su bili uvjerljivi i svladali Podravinu sa 4:1 na domaćem terenu. Na kontu imaju 47 bodova i sigurni su na četvrtom mjestu, do trećeplasiranog Bjelovara imaju četiri boda. U ovom će kolu na gostovanje kod drugoplasirane Mladosti iz Ždralova. Mladost je u prošlom kolu izgubila na gostovanju kod Poleta koji se sada udaljio na plus četiri.

Poletovci će ovo kolo na teško gostovanje u Bjelovar koji je prošlog vikenda slavio u Čakovcu s 1:3. Međimurje je tijekom tjedna izborilo finale Međimurskog kupa izbacivši Polet na penale, a za vikend će ugostiti ludbrešku Podravinu.

U ligi za opstanak također će se igrati tri susreta. Varteks će dočekati Viroviticu na domaćem terenu i u susret ući s tri boda više od gostiju. Predstavnici naše županije Podravac i Koprivnica u prošlom su kolu remizirali 1:1. Virovci će sada gostovati kod posljednjeg Rudara, razlika je samo tri boda te dečke iz Virja očekuje teško gostovanje na samome sjeveru Hrvatske. Koprivnica će na Gradskom stadionu Ivan Kušek-Apaš dočekati Papuk. Zeleni još uvijek pamte petardu iz prvog kola koju su uvalili Orahovčanima te se nadaju da mogu ponoviti podjednako dobru utakmicu.


Raspored igranja trećeg kola lige za prvaka i lige za opstanak Treće hrvatske nogometne lige Sjever:

Tablica lige za prvaka i lige za opstanak Treće hrvatske nogometne lige Sjever:

zatvori