Srijeda, 8. svibnja 2024.

[3. HNL SJEVER] Podravac i Koprivnica na gostovanjima, Radnik dočekuje Međimurje

Ovog vikenda na rasporedu je četvrto kolo lige za prvaka i lige za ostanak Treće hrvatske nogometne lige Sjever, odnosno predzadnje kolo prvenstva.

Situacija se zakomplicirala na samome vrhu. Polet je izgubio u Bjelovaru, dok je Mladost iz Ždralova svladala križevački Radnik. Polet i dalje drži prvo mjesto, no Križevci su na samo minus jedan. Tu je sada i Bjelovar koji ima tri boda zaostatka.

U ovome kolu igra se veliki derbi – Mladost u Ždralovima dočekuje Bjelovar. U Svetom Martinu na Muri gostuje ludbreška Podravina. Križevci sa četvrte pozicije dočekuju Međimurje. Čakovčani su jednu poziciju niže s pet bodova manje.

U ligi za ostanak rasterećenu utakmicu mogu igrati Varteks i Koprivnica na stadionu Slobode. Isto se ne može reći za Viroviticu i Podravac, oni igraju međusobno i bore se za opstanak, i to grčevito. Virovitica je domaćin i ima bod zaostatka za Virovcima te imperativ pobjede. Isti broj bodova kao i Virje ima i Rudar iz Murskog Središća. On će na daleko gostovanje kod Papuka u Orahovicu.


Raspored četvrtog kola lige za prvaka i lige za ostanak Treće hrvatske nogometne lige Sjever:

Tablica lige za prvaka i lige za ostanak Treće hrvatske nogometne lige Sjever:

zatvori