Petak, 26. travnja 2024.

[1. ŽNL] Molvarci na ispitu kod čudesnog Osvita, Sloga i Bratstvo na gostovanjima love važne bodove

Ovog nas vikenda očekuje odigravanje 23. kola Prve županijske nogometne lige.

Vrlo je napeto na samome vrhu elitnog razreda županijskog nogometa. Bratstvo je vodeće s 54 boda, slijede molvarska Mladost s 50 te Sloga iz Koprivničkog Ivanca s 48 bodova. Tri boda iza Ivančana smjestili su se Drnjančani, a peti je Osvit koji je posebna priča; čudesna klapa iz Đelekovca ovog proljeća još nije poražena. Đelekovčani su upisali pet pobjeda i četiri remija. Sada im u nedjeljno jutro na gostovanje dolazi molvarska Mladost. Težak je to ispit za dečke s Krbuljina koji traže pobjedu kako bi se približili Bratstvu ili održali korak.

Kunovčani će na gostovanje kod Drave u Novigrad Podravski, a Ivančani će otvoriti kolo subotnjim gostovanjem u Miklinovcu. Žuta podmornica suprotno Osvitu ovog proljeća ne zna za pobjedu, a može li konačno slaviti i zagorčati život Ivančanima, pitanje je.

Prigorski okršaj igrat će se u Vojakovcu gdje Viktorija dočekuje Žabnjane. Tomislav Radnik mirno plovi sredinom tablice i zauzima šesto mjesto, dok je Viktorija posljednja i već je jednom nogom ispala iz lige.

Lipa će u Hlebinama biti domaćin Močilama. Ekipe su susjedi na tablici, Močile imaju samo bod više. U derbiju začelja Mladost će u Sigecu dočekati Kalinovac. Sedmoplasirana Panonija u Peterancu dočekuje petoplasirani Tomislav iz Drnja.


Raspored igranja 23. kola Prve županijske nogometne lige:

Tablica Prve županijske nogometne lige:

zatvori