Ponedjeljak, 29. travnja 2024.

[1. ŽNL] Bratstvo i molvarska Mladost domaćini, Sloga na gostovanju kod Kalinovca

Ovog vikenda očekuje nas 22. kolo na terenima Prve županijske nogometne lige.

Sve utakmice će se igrati u nedjeljnom terminu, od toga jedna u jutarnjem. Vodeće Bratstvo će u Kunovcu dočekati Viktoriju i igrat će prvi protiv posljednjeg, na papiru to izgleda kao lak zadatak za Kunovčane.

Drugoplasirani Molvarci u prošlom su kolu svladali Dravu u Novigradu Podravskom, a sada će ganjati bodove kod kuće jer na Krbuljin dolazi ekipa Panonije, trenutačno sedmoplasirana momčad lige s dva vezana poraza.

Močile će nove bodove tražiti kod kuće protiv sjajnog Osvita. Đelekovčani ne znaju za poraz od 7. studenog prošle godine kada su pali u Kunovcu, a u prošlom su kolu odigrali remi sa Sigečanima s kojim se ne mogu zadovoljiti. Sigečani će u susjedskom dvoboju kod kuće dočekati momčad Lipe iz Hlebina.

Dva Tomislava u ovom će kolu biti domaćini – onaj iz Drnja će na svome Parku Prinčeva dočekati Dravu iz Novigrada Podravskog. Tražit će trobod i nastavak odlične serije koja traje posljednjih šest utakmica u kojima je uknjižio 16 bodova. Drugi Tomislav, iz Svetog Ivana Žabna, bit će domaćin dečkima iz Miklinovca. Domaći su u nizu od dvije pobjede, Žuta podmornica u nizu od dva poraza.

Sloga će biti gost u Kalinovcu. Kalinovčani su prošle nedjelje slavili u Hlebinama, dok su Ivančani neočekivano prosuli bodove protiv Žabnjana te se tako udaljili od vodećeg Bratstva na minus šest.


Raspored igranja 22. kola Prve županijske nogometne lige:

Tablica Prve županijske nogometne lige:

zatvori