Ponedjeljak, 29. travnja 2024.

Uz rijeku Dravu policija noćas pronašla pothlađenog muškarca

Uz rijeku Dravu nedaleko Ferdinandovca policijski su službenici noćas pronašli pothlađenog muškarca.

Najprije je sinoć oko 23:15 Operativno-komunikacijski centar Policijske uprave koprivničko-križevačke zaprimio dojavu od Centra 112 o muškarcu koji je u večernjim satima otišao na Dravu nakon čega se više nije javljao na mobitel.

– Odmah po zaprimanju dojave na područje Ferdinandovca upućene su sve raspoložive ophodnje Policijske postaje Đurđevac, Postaje granične policije Koprivnica i Interventne jedinice policije – objasnili su iz Policijske uprave koprivničko-križevačke.

Pretragom terena noćas oko 0:35 nedaleko mjesta Ferdinandovac u neposrednoj blizini rijeke Drave pronađeno je vozilo oštećenog, dok je u 1:35 uz rijeku Dravu pronađen 67-godišnjak kako lošeg zdravstvenog stanja leži na rukama. Muškarac je potom prevezen u Dom zdravlja u Đurđevcu gdje mu je pružena liječnička pomoć.

– Obavljenim razgovorima utvrđeno je da je muškarac bio u ribolovu te da se oko 21:30 poskliznuo i pao na tlo odnosno kamenje u takav položaj da se više nije mogao podići, a niti javiti na telefon – zaključili su iz policije.

zatvori