Subota, 18. svibnja 2024.

SKUPŠTINA ZAJEDNICE SPORTOVA Koren: Sport je važan dio svakog društva, nastojat ćemo biti vam potpora i pomoć u svemu što radite

Članovi Zajednice sportova Koprivničko-križevačke županije održali su skupštinu.

Kako su poručili iz Službe ureda župana, skupštini su prisustvovali i župan Darko Koren, njegov zamjenik Ratimir Ljubić te pročelnica Upravnog odjela za obrazovanje, kulturu, znanost, sport i nacionalne manjine Ana Mušlek.

Župan Darko Koren uvodno je pozdravio članove zajednice te im zahvalio na odličnoj suradnji.

– Sport je važan dio svakog društva, a takav značaj mu i mi pridajemo te želim posebno zahvaliti vama koji živite za sport i u to ulažete mnogo ljubavi, truda i entuzijazma. Svjestan sam da postoje ograničavajuće okolnosti u bavljenju sportom, prije svega financijske, ali nastojat ćemo, kao i do sada, biti vam potpora i pomoć u svemu što radite – rekao je Koren i dodao da su povećali sredstva za rad zajednice na više od dva milijuna kuna.

Nakon izbora verifikacijske komisije, predsjednik zajednice Stanislav Lovković predstavio je izvješće o radu za prošlu godinu.

– Imali smo 18 članova, a sredstva koja su nam bila na raspolaganju utrošili smo prije svega za sufinanciranje aktivnosti poticanja i promocije sporta među djecom i mladima, organizaciju sportskih manifestacija i natjecanja, Malu sportsku školu te edukaciju stručnih kadrova u sportu – istaknuo je Lovković.

Spomenimo da su predstavljena izvješća jednoglasno prihvaćena.

Izvor: kckzz.hr
Izvor: kckzz.hr
Izvor: kckzz.hr
Izvor: kckzz.hr
zatvori