Subota, 18. svibnja 2024.

RAZUZDANI PETAK Tri nesreće sinoć na koprivničkom području, pijana vozačica bježala s mjesta događaja

Čak tri prometne nesreće dogodile su se jučer navečer na koprivničkom području, a sve tri prouzročili su vozači pod utjecajem alkohola.

Najprije je oko 18:50 u Opatičkoj ulici 40-godišnja vozačica Renaulta koprivničkih registarskih oznaka prilikom vožnje unazad stražnjim dijelom vozila udarila u parkirani Ford njemačkih registarskih oznaka.

– Nakon što je prouzročila prometnu nesreću vozačica je vozilom napustila mjesto događaja te je naknadno pronađena i očitana joj je koncentracija alkohola od 1,36 promila. Protiv vozačice će biti pokrenut prekršajni postupak – izvijestili su iz Policijske uprave koprivničko-križevačke.

Onda je oko 19:15 u Ulici kneza Branimira nesreću izazvao 47-godišnji vozač osobnog automobila Audi koprivničkih registarskih oznaka koji je vozio pod utjecajem alkohola od 1,97 promila, za vrijeme zabrane upravljanja vozilima B kategorije i za vrijeme dok mu je poništena vozačka dozvola.

– Prilikom nepropisnog pretjecanja osobnog automobila Audi koprivničke registarske oznake kojim je u istom smjeru upravljao 20-godišnji vozač došlo je do kontakta bočnih strana automobila – poručili su iz policije i dodali da je vozač koji je prouzročio prometnu nesreću uhićen i protiv njega će biti pokrenut prekršajni postupak.

Treća prometna nesreća dogodila se oko 20:30 u Vinogradskoj ulici u Koprivničkim Bregima. Tamo je 49-godišnji vozač pod utjecajem alkohola od 1,60 promila upravljao osobnim automobilom Smart bjelovarske registarske oznake u smjeru Glogovca.

– Uslijed nepropisnog kretanja automobil je prešao na suprotnu stranu kolnika, udario u metalnu zaštitnu ogradu te sletio u odvodni kanal. Vozač je uhićen je i protiv njega će biti pokrenut prekršajni postupak – zaključili su iz policije.

zatvori