Nedjelja, 5. svibnja 2024.

[POKLANJAMO] RHS COOLEKTIV priprema oproštajni koncert, a mi znamo tko ide na tulum generacije

RHS COOLEKTIV, jedan od svojevremeno najaktivnijih koprivničkih bendova, davne je 2014. godine održao koncert za koji se kasnije ispostavilo kako je posljednji u njihovoj karijeri. U suradnji s udrugom RockLive, RHS je odlučio napraviti ono što zapravo nikada nije, za najveće fanove održati jedan pravi oproštajni koncert.

Portal Drava.info dvoje najsretnijih daruje s dvije ulaznice. Po dva upada osvojile su Nina Petric Vranic i Veronika Jakupek. Upute o preuzimanju ulaznica poslali smo vam u inboks.

Pjesme na koje su brojni tulumarili na njihovim koncertima i u klubovima, kao što su Chikita i Popi Vopi ili one s iskrenim porukama poput Kap što prelijeva čašu i Svojom stranom mosta, ostale su samo zapis na YouTube kanalima, ali pjesme kojima se i godinama kasnije ljudi i dalje vraćaju.

U subotu 28.5.2022. prostor FUNK u Koprivnici bit će mjesto nostalgije, prisjećanja najluđih provoda i događaja i zasigurno jedan od većih tuluma generacije koja će ga mjesecima kasnije prepričavati.

Ulaznice za ovaj koncert potražite u Kulturno kreativnom centru Pixel u Koprivnici po cijeni od 20 kuna. Zbog kapaciteta prostora, broj ulaznica je ograničen. Ako nešto ulaznica ostane, na dan koncerta cijena će biti 40 kuna.

Covid potvrde nisu potrebne.

zatvori