Nedjelja, 5. svibnja 2024.

[POKLANJAMO] Pervan u Koprivnici s novom hit komedijom ‘Izlazak iz ormara’, a mi znamo tko ide na ovaj urnebes

Nakon tri godine, kada je za samo nekoliko dana u pretprodaji rasprodao Dom mladih u Koprivnici, najpopularniji hrvatski komičar Željko Pervan dolazi s novom stand up komedijom “Izlazak iz ormara” koja će se održati u srijedu 27. travnja, u Domu mladih u Koprivnici s početkom u 20 sati.

Nakon showa “Predzadnji put” popularni Željko Pervan vraća se na pozornicu s novom hit predstavom “Izlazak iz ormara”!

– Izlazim iz ormara. Iz kuće. Iz grada. Ne tajim ništa. Sve što nekada nije bio red reći, došlo je na red. Samo se smijte, meni je svejedno! – najavljuje Željko Pervan svoj novi show, u kojem ponovno možete očekivati – neočekivano!

Pervan već tri desetljeća slovi za vodećeg i najkarizmatičnijeg hrvatskog komičara koji je već odavno prekoračio granice Lijepe naše, pa tako vrlo često gostuje u regiji i inozemstvu. Još od nastanka “Zločeste djece” preko legendarne “Večernje škole” pa sve do “Pervanova dnevnika”, Pervanovi projekti, stand up showovi i predstave uredno ruše rekorde popularnosti i rasprodaju se gdje god da se ovaj sjajan glumac, scenarist i kroničar političke i društvene zbilje pojavi.

Željko Pervan svoju publiku nikada ne ostavlja bez salvi smijeha i ovacija za njegove neponovljive skečeve, a kao i dosada, uvijek sprema sat i pol svojeg najboljeg i najurnebesnijeg izdanja!

Prodaja ulaznica u Hotelu Podravina, Šarenom dućanu i BP Petrol.


Nekoliko čitatelja častimo s po dvije ulaznice, a dobitnici su Dubravka Lesičar, Karlo Ožvatić, Petra Vitanović, Marina Bači i Lucija Godek. Upute o preuzimanju ulaznica poslali smo vam u inboks.

zatvori