Petak, 17. svibnja 2024.

Podravsko sunce i dalje bez drugog logopeda iako su osigurana sredstva za sufinanciranje zapošljavanja

Centar za odgoj, obrazovanje i rehabilitaciju Podravsko sunce još uvijek je bez drugog logopeda, iako su osigurana sredstva za sufinanciranje zapošljavanja.

Naime, pitanje je aktualizirao HDZ-ov vijećnik Mladen Fajdetić na posljednjoj sjednici koprivničkog Gradskog vijeća tijekom rasprave o izvješću o radu gradonačelnika od srpnja do prosinca prošle godine.

On je u spomenutom izvješću primijetio da je na inicijativu Grada Koprivnice, Koprivničko-križevačke županije i Podravskog sunca potpisan ugovor o sufinanciranju zapošljavanja drugog logopeda.

– Već smo u 2022. godini pa me zanima je li zaposlen drugi logoped s obzirom na to da su potrebe djece i roditelja velike – pitao je Fajdetić.

Snimio Tomislav Matijašić.

Gradonačelnik Mišel Jakšić kazao je da se dogodila jedna vrlo zanimljiva situacija.

– Nije zaposlen nitko i to iz jednostavnog razloga, a to je da se nitko na dva natječaja nije javio. To očito jest jedna zanimljiva situacija i morat ćemo vidjeti za neka buduća vremena hoćemo li kroz dodatne stipendije ili nešto sasvim drugo da riješimo taj problem. Sad su se pojavile neke nove ideje o diobama logopeda, ali to razrađuju ljudi koji se s time bave – zaključio je Jakšić.

Snimio Tomislav Matijašić.
zatvori