Ponedjeljak, 29. travnja 2024.

Mali koprivnički tenisači briljirali na nekoliko natjecanja

Proteklog vikenda tenisači i tenisačice Teniskog kluba Koprivnica ostvarili su odlične rezultate, i to na domaćem terenu, ali i turnirima u Čakovcu i Osijeku.

Klub je bio domaćin turnira iz kalendara Odbora Sjever za djecu do devet godina, a na turniru se okupilo 20-ak djece iz teniskih klubova sjeverozapadne Hrvatske, poručili su iz kluba.

– Predstavljali su nas Elena Večenaj, Ana Dautanec, Barbara Belčić, Fran Bodalec i Vito Treščec te su postigli odlične rezultate. Nakon razigravanja po grupama Elena i Ana plasirale su se u brončanu skupinu, dok su Barbara, Vito i Fran izborili nastup u zlatnoj skupini u kojoj je Barbara bila najbolja i osvojila prvo mjesto te postala osvajačica turnira – naglasili su.

Uz to, na turniru u kategoriji do 12 godina u Osijeku boje kluba branili su Vid i Rea Horvatić Jambor, Marko Bešvir i Karlo Šifkorn. Rea je zaustavljena u grupnoj fazi turnira, dok su Vid, Marko i Karlo prošli grupnu fazu i plasirali se u glavni turnir.

– Marko je zaustavljen u drugom kolu, dok su Karlo i Vid dogurali sve do polufinala, što dokazuje da možemo očekivati dobre rezultate od ove generacije – nastavili su.

U Čakovcu je također održan turnir do 14 godina, gdje su koprivnički klub predstavljale Mia Gregurina i Laura Šifkorn.

– Mia je spletom okolnosti u četvrtfinalu glavnog turnira igrala protiv Laure te je odnijela pobjedu. Mia je na kraju zaustavljena u napetom polufinalnom meču – zaključili su u klubu.

Izvor: Teniski klub Koprivnica
Izvor: Teniski klub Koprivnica
Izvor: Teniski klub Koprivnica
zatvori