Srijeda, 1. svibnja 2024.

FOTO Zajednica tehničke kulture grada Koprivnice ima novog predsjednika

Nedjeljko Crljen je novi predsjednik Zajednice tehničke kulture grada Koprivnice. Odlučeno je to na redovnoj izbornoj skupštini koja je održana u petak.

Kako poručuju iz Gradske uprave, skupštini je prisustvovalo 14 od ukupno 16 članova koji su na početku jednoglasno usvojili izvješće o radu i financijsko izvješće za period od 2018. do 2022. godine, kao i izvješće o radu i financijsko izvješće za 2021. godinu. Također, usvojeno je i izvješće o radu Nadzornog odbora i Suda časti za 2021. godinu.

Izvor: koprivnica.hr

Na sjednici su se birala i nova tijela upravljanja pa je tako dosadašnjeg predsjednika Sanjina Godeka zamijenio Nedjeljko Crljen. Godek je zahvalio svima na suradnji prilikom dosadašnjeg rada i potom vođenje sjednice prepustio novom predsjedniku.

Skupština je nastavljena usvajanjem programa rada za 2022. godinu. Pritom je Crljen istaknuo da je za dobre rezultate potrebno veliko zalaganje i odricanje te je izrazio nadu u to da će se u budućem periodu članovi još aktivnije uključivati u planirane programe.

Ispred Grada Koprivnice sjednici je prisustvovala zamjenica gradonačelnika Ksenija Ostriž koja je zahvalila svim članovima na doprinosu koji daju kroz svoj rad te istaknula kako će i dalje imati podršku Gradske uprave.

Dodajmo da je Zajednica tehničke kulture grada Koprivnice osnovana 1995. godine, a danas u njezinom okviru djeluje osam klubova i četiri sekcije. To su Astronomsko društvo Koprivnica, Aeroklub “Krila Koprivnice”, Foto kino klub “Podravina”, Radio klub “Koprivnica”, Radio klub “Talan-co”, Ronilački klub “Šoderica”, Športska udruga slijepih Koprivničko-križevačke županije “Podravina”, Zmajarski klub “Kampus” te Kino sekcija “Mravec”, Sekcija robotike, Elektronička sekcija i Sekcija modelara.

zatvori