Petak, 26. travnja 2024.

FOTO Slavenaši se iz Šibenika vraćaju bez bodova

U 31. kolu Prve hrvatske nogometne lige Slaven Belupo se danas na Šubićevcu sastao sa Šibenikom. Farmaceuti nisu uspjeli nadvladati domaćine koji su na kraju utakmice slavili s 2:1.

Trener Zoran Zekić od prve minute na teren je poslao sljedeću jedanaestoricu: Sušak je krenuo na golu, Bogojević, Tepšić, Soldo i Goda u obrani, veznu liniju činili su Zvonarek, Caimacov, Marina i Kvržić, a napadački tandem Crnac i Krstanović koji je na današnjoj utakmici bio i kapetan.

– Šibenik je u prvom poluvremenu napravio veliku razliku te je nakon 45 minuta vodio s dva gola razlike. Vidović u 14. i Delić u 37. minuti snažnim su udarcima izvana matirali golmana Suška za 1:0 i 2:0. Naša je momčad prijetila preko Zvonareka koji je iskosa s lijeve strane pucao direktno u Rogića i Crnca koji je bio u odličnoj situaciji pred golom Šibenika, ali nije dovoljno brzo reagirao – izvijestili su iz koprivničkog kluba.

Dodali su da u 53. minuti susreta Krstanović nije iskoristio jedanaesterac. Sedam minuta kasnije snažno je pucao iskosa s lijeve strane, no Rogić je bio spreman i loptu odbio u korner. Nakon velikog pritiska koprivničke momčadi Crnac je nakon lijepe povratne lopte Hoxhe smanjio na 2:1. Iako je Slaven Belupo napadao do kraja susreta rezultat se nije mijenjao te je domaćin slavio i osvojio tri boda.

U idućem kolu Slaven Belupo će u Koprivnici ugostiti Hajduk. Utakmica će se igrati u nedjelju, 24. travnja s početkom u 17 sati.

zatvori