Utorak, 7. svibnja 2024.

FOTO Mali Radići i polaznici Centra Svitanje zajedno uče o toleranciji, razumijevanju i uzajamnom poštovanju

Učenici 4.c razreda Osnovne škole Braća Radić povodom Uskrsa posjetili su polaznike poludnevnog boravka Centra za pružanje usluga u zajednici Svitanje.

Učenici već duže vrijeme zajedno s polaznicima Centra Svitanje provode projekt pod nazivom “Zrake ljubavi” čiji je cilj razvijanje suosjećanja prema bližnjima, promicanje uzajamnog poštovanja, tolerancije i razumijevanja. Učenici tijekom projekta stječu nova znanja i iskustva, razvijaju socijalne vještine, samostalnost, poštovanje i prihvaćanje svakog ljudskog bića.

Radići su u Centar Svitanje došli u pratnji učiteljice Vesne Mlinarić, a tamo ih je dočekao ravnatelj Mladen Fajdetić.

– Učenici 4.c razreda pripremili su i prigodan uskrsni program za svoje prijatelje. Djeci su čestitali Uskrs i darovali im čestitke koje su sami izradili. Počastili su ih slatkišima. Učenici su bili jako sretni jer su i oni dobili prigodne čestitke koje su im napravili polaznici poludnevnog boravka Centra Svitanje. Ubrzo je počelo zajedničko druženje i igra. Vrijeme u zajedničkom druženju je brzo prošlo – poručila je učiteljica Vesna Mlinarić i dodala da su već dogovorili sljedeći susret kojem se jako vesele.

zatvori