Subota, 4. svibnja 2024.

FOTO Članovi koprivničkog Crvenog križa uoči Uskrsa prikupili vrijedne potrepštine, 200 potrebitih osoba imat će ljepše blagdane

Uoči uskršnjih blagdana Gradsko društvo Crvenog križa Koprivnica provelo je u trgovačkim centrima dvije uspješne akcije prikupljanja prehrambenih proizvoda i higijenskih potrepština.

U društvu objašnjavaju kako od tih donacija pripremaju pakete pomoći koje će uoči Uskrsa dobiti oko 200 potrebitih osoba u Koprivnici i 11 općina.

– Pakete će dobiti korisnici Socijalne samoposluge u gradu te potrebiti u okolnim općinama, koje je već počeo obilaziti naš mobilni tim. Hvala svima koji su na bilo koji način sudjelovali u prikupljanju i podjeli donacija te tako nekome učinili blagdane radosnijima – poručuju i dodaju kako su na prvoj akciji prikupljena 194 kilograma različitih prehrambenih proizvoda i 24 higijenska proizvoda, a na drugoj 158 kilograma prehrambenih namirnica i 34 komada higijene.

Ujedno pozivaju i sve koji naknadno žele donirati hranu ili higijenu da se jave u koprivnički Crveni križ u Ulici braće Radić 7 u vremenu od sedam do 15 sati. Pomoći se može i novčano uplatom na žiro račun Podravske banke IBAN HR9223860021100510465.

zatvori