Subota, 27. travnja 2024.

DOLIJAO LOPOV U dva mjeseca ukrao četiri bicikla

Dolijao je kradljivac bicikla sa šireg koprivničkog područja koji je od kraja veljače do početka travnja ukrao četiri bicikla.

Kako je izvijestila Policijska uprava koprivničko-križevačka, riječ je o 51-godišnjaku, a provedenim kriminalističkim istraživanjem sumnja se da je 23. veljače u Koprivnici u Ulici braće Radića otuđio bicikl Rog-Joma crvene boje oštetivši vlasnicu za nekoliko stotina kuna. Bicikl je pronađen i vraćen vlasnici.

– Nadalje, sumnja se da je 5. ožujka u Koprivnici u Ulici Đure Estera otuđio bicikl Kenzel plave boje oštetivši vlasnicu za više stotina kuna. Bicikl je pronađen i vraćen vlasnici. Isto tako, sumnja se da je 3. travnja u Koprivničkom Ivancu u Koprivničkoj ulici otuđio bicikl nepoznate marke bijele boje oštetivši vlasnicu za nekoliko stotina kuna. Bicikl je pronađen i vraćen vlasnici. Sumnja se i da je 1. travnja u Koprivnici na Varaždinskoj cesti otuđio bicikl Capriolo crno žute boje oštetivši vlasnika za više stotina kuna – objašnjavaju u policiji.

Zbog sumnje u počinjenje kaznenih djela krađe protiv osumnjičenika je podnesena kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu.

zatvori