Nedjelja, 5. svibnja 2024.

ČETVRTFINALE ŽUPANIJSKOG KUPA Tehničar, Radnik i Ferdinandovac favoriti, napeto u Kloštru

Ove srijede odigrat će se prve utakmice četvrtfinala Županijskog nogometnog kupa.

Molvarci će imati možda i najteži zadatak – ugostit će Križevčane koji su trenutačno četvrtoplasirani u Trećoj hrvatskoj nogometnoj ligi Sjever. Pokazali su Molvarci jesenas da mogu iznenaditi kada su izbacili Borac usred Imbriovca. Sada će isto pokušati napraviti kontra Purgera koji su realno veliki favoriti.

Drugi veliki favorit je Tehničar, a on u prvoj utakmici u Cvetkovcu dočekuje člana Prve županijske nogometne lige – Tomislav Radnik. Žabnjani će pokušati ostvariti čim bolji rezultat na Starom bregu i nadati se kako će im domaći teren u uzvratu biti veliki adut.

Ferdinandovac će gostovati u Miklinovcu i biti favorit kontra Žute podmornice. Domaći su kiksali i upisali samo remi kod kuće protiv Sigečana, dok su Ferdinandovčani teško stradali u Pitomači. Jednima i drugima ovo je šansa za isprati gorčinu proteklog vikenda.

Po imenima, najnapetiji par čine Mladost i Podravac iz Virja koji će prvotno odmjeriti snage u Kloštru Podravskom. Može li Cveletova družina izvući pozitivan ishod i iznenaditi Virovce, trenutno posljednju momčad Treće hrvatske nogometne lige Sjever?

Sve utakmice igraju se sutra s početkom u 17 sati. Uzvrati su dva tjedna kasnije u isto vrijeme.


Parovi i raspored odigravanja četvrtfinala Županijskog nogometnog kupa:

zatvori