Petak, 26. travnja 2024.

[3. HNL SJEVER] Županijski derbi u Virju, Radnik dočekuje Viroviticu

Ovog vikenda Treća hrvatska nogometna liga Sjever donosi nam pretposljednje kolo prije podjele lige za prvaka i lige za opstanak.

Posebno zanimljiv susret igrat će se u Virju gdje Podravac dočekuje Koprivnicu. Domaći su posljednji, gosti mjesto iznad. Imaju isti broj bodova te su prvi susret odigrali neriješeno, potpuna je izjednačenost ovih momčadi. Zeleni koji su Vučetu zamijenili Dodikom nisu se dobro proveli na debiju novog trenera – Bjelovar ih je porazio rezultatom 3:0, dok su Virovci upisali poraz od 4:2 na gostovanju kod izravnog konkurenta Virovitice. Trener domaćih Kozić ne može računati na usluge kartoniranog Jelića Balte, dok bi Koprivničanci trebali biti kompletni. Spomenimo samo kako je prvi susret ovih rivala u Koprivnici završio 2:2, a strijelac za Virovce u posljednjoj minuti bio je Petika, koji je zimus stigao u Koprivnicu.

Križevački Radnik pao je prošlog vikenda na gostovanju kod Podravine te će sada ugostiti 10. Viroviticu i pokušati doći do bodova kako bi se približio Bjelovaru. Igrat će bez kartoniranih Lisjaka i Stubičana, dok u redovima Virovitice nema Luke Špoljara.

Derbi kola igrat će prvi Polet i druga ždralovska Mladost. Razlika je četiri boda, a Polet bi pobjedom napravio veliki korak ka naslovu.

Izravni dvoboj za šesto mjesto na tablici igrat će Papuk i Podravina. To mjesto nakon sljedeća dva kola vodi u ligu za prvaka, sada su bodovno izjednačeni.

Čakovčani će na svom terenu ugostiti Varteks. Nakon petarde u Poletu, nadaju se bodovima u ogledu s Bumbarima koji su prošlog kola u posljednjoj minuti svladali Papuk. Posljednji par čine Bjelovar i Rudar iz Murskog Središća.

Sve utakmice se igraju u subotu s početkom u 16:30, jedino će susret u Križevcima početi sat vremena ranije.


Raspored igranja 21. kola Treće hrvatske nogometne lige Sjever:

Tablica Treće hrvatske nogometne lige Sjever:

zatvori