Petak, 3. svibnja 2024.

[2. ŽNL] Starigrad gostuje u Bregima, susret Sokola i Rudara

Ljubitelji županijskog nogometa i tijekom uskršnjeg produženog vikenda moći će uživati u brojnim utakmicama – igra se 19. kolo Druge županijske nogometne lige.

Vodeća bregovska Mladost nakon neugodnog remija od 1:1 protiv pretposljednje Gornje Rijeke kod kuće dočekuje Starigrad. Starigrad je trenutno treći na tablici i osnažen je novim trenerom, a u prethodnom je kolu upisao i tri boda protiv Goška. Možemo očekivati napetu derbi utakmicu koja će zasigurno privući mnoštvo gledatelja.

Drugoplasirani Prekodravac odlazi u Herešin gdje će zaigrati s Omladincem. Iako Prekodravac u utakmicu ulazi s pet bodova prednosti, svakako ne treba podcjenjivati domaćina.

U ovom će se kolu susresti i susjedi na tablici – četvrti Sokol i peti Rudar iz Glogovca. Obje momčadi imaju isti broj bodova, 31, dok Sokol ima bolju gol razliku, +14 naprema +11. Dakle, neizvjesno će biti i u Sokolovcu, a gornji dio prvenstvene tablice ostat će zanimljiv i nakon ovog kola.

Prugovac će pak na domaćem terenu zaigrati s Podravcem. U prošlom je kolu Rudar pobijedio Prugovac rezultatom 2:0, dok je Hrvatski bojovnik s 4:1 pobijedio Podravec.

Već spomenuta pretposljednja Gornja Rijeka ovog će puta zaigrati s Hrvatskim bojovnikom, a posljednji Fugaplast koji je u prethodnom kolu iznenadio Omladinac sada će snage odmjeriti s Čvrstecom. Spomenimo da će utakmicu odigrati i Gošk i Mičetinac.


Raspored igranja 19. kola Druge županijske nogometne lige:

Tablica Druge županijske nogometne lige:

zatvori