Ponedjeljak, 30. rujna 2024.

[2. ŽNL] Prekodravac i Sokol u borbi za plasman, sigurna bregovska Mladost odlazi na gostovanje

Županijski travnjaci i ovog će vikenda okupiti brojne ljubitelje lokalnog nogometa – pred nama je odigravanje 18. kola Druge županijske nogometne lige.

Vodeća bregovska Mladost nakon olakšavajuće pobjede od 6:1 protiv Hrvatskog bojovnika putuje u Gornju Rijeku gdje će gostovati kod istoimenog domaćina. Gornja Rijeka trenutno je pretposljednja momčad lige pa Bregovci zasigurno vjeruju kako će se kući vratiti s tri nova boda.

Drugoplasirani Prekodravac u Ždali će zaigrati s trećim Sokolom. U prošlom je kolu Prekodravac igrao derbi protiv Prugovca u kojem je slavio 0:2, dok je Sokol s 3:2 nadigrao Fugaplast.

Zanimljivo će biti i u Miklinovcu gdje će se Starigrad susresti s Goškom. Na krilima novog trenera Starigrad je u prošlom kolu rezultatom 5:3 izgubio na gostovanju od Čvrsteca, a vidjet ćemo kako će momčadi pasati Gošk, Čvrstecov susjed na tablici.

>> NK Starigrad ima novog trenera, prvi test imat će već ovog vikenda

Rudar i Prugovac igrat će u Glogovcu. Prugovac je trenutno četvrtoplasirana ekipa s 29 bodova, no Rudar trenutno broji svega bod manje, iako se nalazi na sedmom mjestu. Gužva je u gornjem dijelu tablice, a opet će biti primamljivo škicnuti kako će poredak izgledati nakon ovog kola.

Kada je riječ o ostalim utakmicama, Hrvatski bojovnik snage će odmjeriti s Podravcem, dok će se susreti i posljednji Fugaplast i Omladinac te Mičetinac i Čvrstec.

Kolo se igra u nedjelju u 16 sati, jedino će Starigrad i Gošk te Hrvatski bojovnik i Podravec na travnjake istrčati sat vremena ranije.


Raspored igranja 18. kola Druge županijske nogometne lige:

Tablica 18. kola Druge županijske nogometne lige:

Slušaj uživo
zatvori