Petak, 26. travnja 2024.

[2. ŽNL] Derbi u Prekodravlju, Bregovci u pohodu na nova tri boda, Starigrad domaćin u Đelekovcu

Ovog vikenda očekuje nas sedam novih zanimljivih susreta u Drugoj županijskoj nogometnoj ligi.

Na rasporedu je 21. kolo koje će u Sokolovcu otvoriti Sokol i Prugovac, a bit će to susret petoplasiranih i šestoplasiranih ekipa prvenstva. Sokol je u prošlom kolu na gostovanju kod Podravca odigrao bez pogodaka, dok je Prugovac s 2:3 nadigrao Hrvatski bojovnik u Mokricama Miholečkim.

Prvoplasirana bregovska Mladost ide u pohod na sva tri boda – kod kuće će zaigrati s posljednjim Fugaplastom. Valja spomenuti kako je Fugaplast u prošlom kolu uspio svladati Gošk, no Bregovci su sigurni favoriti, a bilo što osim pobjede bilo bi pravo iznenađenje.

Gošk će se pak u ovom kolu susresti s Prekodravcem i igrat će se prekodravski derbi. Prekodravac je u prošlom kolu rezultatom 4:2 bio bolji od Čvrsteca i zasigurno će željeti nastaviti u istom ritmu.

Treći Starigrad u Đelekovcu će “udomaćiti” Hrvatski bojovnik. Radovi rekonstrukcije igrališta u Starigradu i dalje traju, proteklih je dana uklonjena i dotrajala ograda, a još neko vrijeme nogometaše Starigrada nećemo gledati na domaćem terenu. Starigrad je u 20. kolu pobijedio Gornju Rijeku, prije toga je remizirao s bregovskom Mladosti, a bio je bolji i od Goška.

Spomenimo i da će četvrti Rudar nakon pobjede protiv Omladinca od 5:0 sada put Svetog Petra Čvrsteca gdje će zaigrati s osmoplasiranim Čvrstecom, dok će Omladinac u Herešinu ugostiti Podravec. Još će se sastati i Gornja Rijeka i Mičetinac.


Raspored igranja 21. kola Druge županijske nogometne lige:

Tablica Druge županijske nogometne lige:

zatvori