Ponedjeljak, 29. travnja 2024.

[1. ŽNL] Bratstvo i molvarska Mladost na gostovanjima, Sloga domaćin Tomislav Radniku

Pred nama je odigravanje 21. kola Prve županijske nogometne lige.

U prošlom kolu Sloga je pobjedom na gostovanju u Kunovcu protiv prvoplasiranog Bratstva zakomplicirala situaciju na vrhu. Sada je doša na samo minus tri do susjeda Kunovčana, no i Molvarci su sada na minus četiri. Utrka za naslov je potpuno otvorena, šest je kola do kraja te je vrlo napeto.

Ovog vikenda od tri ekipe s vrha, dvije će na gostovanje, dok je jedna domaćin. To je Sloga koja će igrati s Tomislav Radnikom, no bit će Ivančani domaćini samo na papiru i neće otići daleko – igrat će u Kunovcu.

Bratstvo će u subotu gostovati u Miklinovcu. Žuta podmornica još sanja proljetnu pobjedu te se nada da može poremetiti planove baš Bratstvu. Molvarska Mladost će nakon desetke Vojakovčanima gostovati u Novigradu kod Drave.

Vojakovčani će slamku spasa za opstanak tražiti kod kuće. Imat će dosta težak zadatak, dočekuju Tomislav iz Drnja. Dečki s Parka Prinčeva pet kola ne znaju za poraz te žele nastavak pozitivne serije.

U nedjeljno jutro Osvit će biti domaćin sigečkoj Mladosti. Bit će to šansa za trobod domaćina jer su gosti tek na 12. mjestu, a Osvit je peti i još nema poraz u proljetnom dijelu prvenstva.

Sigečani su u prošlom kolu bili bolji od Panonije, Peterančani će sada odmjeriti snage s Močilama. Sedmoplasirana Lipa će kod kuće dočekati pretposljednji Kalinovac.


Raspored 21. kola Prve županijske nogometne lige:

Tablica Prve županijske nogometne lige:

zatvori