Petak, 17. svibnja 2024.

VIDEO Zekić uoči Istre: Navijače na stadion možemo vratiti samo dobrim igrama, to je moj cilj

Nogometaši Slaven Belupa danas će na koprivničkom Gradskom stadionu Ivan Kušek-Apaš ugostiti Istru 1961 u sklopu 27. kola Hrvatski Telekom Prve lige.

Utakmica se igra u 15 sati, a za klupske stranice najavio ju je trener Farmaceuta Zoran Zekić istaknuvši da iako momčad u zadnje tri utakmice bilježi dvije pobjede i remi, to još uvijek nije dovoljno.

– Na domaćem terenu još uvijek nismo sami sebe potvrdili da igramo na način na koji trebamo. Očekuje se da budemo još agresivniji i goropadniji protiv jedne odlične momčadi koja je neopterećena i igra lijep nogomet. Morat ćemo dati sve od sebe, nadam se da će ljudi doći u što većem broju, na stadion ih možemo vratiti samo svojim dobrim igrama i ponašanjem. To mi je glavni i osnovni cilj – naglasio je. Spomenuo je i kako Istru čini ekipa koja se voli razigravati i koja ima nekoliko izvrsnih pojedinaca.

>> RENESANSA MIŠKININE Božić i Mešnjak uoči susreta s Istrom: Dugo smo tapkali u mjestu dok nismo postigli brzinu, a sada jurimo

Spomenimo i da su Farmaceuti ovog proljeća po bodovnom učinku tik iza vodeće četvorke prvenstva. Zekić je otkrio pridonosi li mu taj uspjeh samopouzdanju.

– Uvijek imam samopouzdanja, a to bi trebalo značiti i igračima jer smo u kratko vrijeme napravili puno pomaka prema gore, puno smo se trudili i patili. Trebali bismo se nastaviti ponašati u tom smjeru – kazao je.

Dobra je vijest i da Slavenaši današnju utakmicu dočekuju zdravi.

– Zvonarek još nije na nivou da bi mogao odigrati utakmicu, no ostali su svi manje-više zdravi. Nadam se da će to tako i ostati i da ćemo imati veći roster nego što smo ga imali u zadnjim utakmicama – zaključio je Zekić i otkrio kako bi ga zadovoljila jedino pobjeda.

zatvori