Utorak, 7. svibnja 2024.

U Koprivničkom Ivancu Šurić Logistika planira gradnju uredskih prostora, radionica i skladište, praonica, parkinga te ugostiteljski objekt

Ovih je dana načelnik Općine Koprivnički Ivanec Zoran Vrabelj potpisao Ugovor o kupoprodaji nekretnine u Poslovnoj zoni Koprivnički Ivanec i to s poduzećem Šurić Logistika d.o.o. iz Koprivnice.

– Radi se o prodaji k.č.br. 2264/2, k.o. Koprivnički Ivanec, ukupne površine 8.550 kvadratnih metara te ukupne vrijednosti 461.700 kuna. Poduzeće Šurić Logistika d.o.o.,  bivši obrt za prijevoz, trgovinu i usluge, je još 2016. godine kupilo od Općine Koprivnički Ivanec parcelu na k.č.br. 2264/1, k.o. Koprivnički Ivanec, površine 8.550 kvadratnih metara na kojoj planira izgradnju i obavljanje svojeg poslovanja – objašnjavaju u Općini.

Dodaju kako je ovih dana realizirana kupoprodaja dodatne parcele, u nastavku postojeće, a koja im je potrebna radi planiranog proširenja poslovanja.

– Na predmetnom se zemljištu planira izgraditi uredski prostor, radionica i skladište, praonica, parking za teretna vozila te ugostiteljski objekt. Poduzetnik ima u planu povećati svoje kapacitete u vidu nabave dodatnih teretnih vozila te zapošljavanje do 10 ljudi – napominju.

zatvori