Nedjelja, 5. svibnja 2024.

Slavenov vezni igrač Mlinarić: Jedva čekamo utakmicu da pokažemo što znamo i zašto nas se Dinamo treba bojati

Lider Prve hrvatske nogometne lige u nedjelju dolazi u Koprivnicu. Dinamo i Slaven Belupo snage će odmjeriti u 28. kolu na koprivničkom Gradskom stadionu Ivan Kušek-Apaš.

Bit će to četvrti međusobni dvoboj ovih dviju momčadi. Podsjetimo, Slavenaši su u prvom kolu još u srpnju prošle godine priredili iznenađenje i svladali Dinamo s 2:0, potom je Dinamo s 4:1 bio bolji u 10. kolu, te s 3:0 u 19. kolu.

Da će Farmeceuti svim snagama ponovno pokušati izboriti tri boda protiv jedne od najjačih momčadi prvenstva potvrdio nam je vezni igrač Slaven Belupa Mihael Mlinarić napomenuvši da se ekipa osjeća prilično samouvjereno ususret nedjeljnoj utakmici.

– U svlačionici je situacija izuzetno dobra, jedva čekamo tu utakmicu. Jedva čekamo taj dan da pokažemo što znamo i zašto nas se Dinamo treba bojati. Mislim da su oni u većem problemu iščekivanja nego mi – naglasio je Mlinarić.

Od prve minute na golu će u nedjelju biti Ivan Sušak, no spremni su i Antun Marković i Ivan Čović, istaknuo je trener vratara Mario Hontić.

– Golmani su spremni. Od početka tjedna se pripremamo, analiziramo njihove najbolje napadače i odakle će prijetiti opasnost. Imam sreću da radim s tri vrhunska čovjeka, tri vrhunska golmana, a u ovom momentu na vratima je Ivan Sušak, ima naše puno povjerenje, najmlađi je i za sada opravdava ona sredstva koja su u njega uložena. Dobro brani i zasad je on broj jedan, a spremni su svi – kazao je Hontić.

Dodajmo da će se nedjeljna utakmica igrati od 15 sati. Zbog očekivane gužve privremeno će od 13 do 18 sati biti zatvoren promet za sva vozila Ulicom Mihovila Pavleka Miškine u Koprivnici, od raskrižja s Marofskom do raskrižja s Ulicom Frana Galovića.

zatvori