Ponedjeljak, 6. svibnja 2024.

Slaven Belupo potpisao mladog stopera

Gabriel Eškinja novi je igrač Slaven Belupa.

Iz kluba su poručili kako je riječ o 18-godišnjem stoperu rođenom 2003. godine u austrijskom Grazu, a ugovor s Farmaceutima potpisao je do prosinca 2025. godine. Za minutažu će se boriti kroz treninge prve momčadi s kojom svakodnevno trenira i juniorske utakmice, dodali su.

– Prošao je Škole nogometa GAK-a i Sturm Graza, a svoje prve seniorske minute ovaj 192 centimetra visok branič upisao je za SC Kalsdorf koji se natječe u trećem rangu austrijskog nogometa. Ukupno je ove sezone upisao 13 prvenstvenih nastupa i dva nastupa u Kupu – istaknuli su u klubu.

Eškinja je za klupske stranice izjavio kako je sretan što je potpisao ugovor s klubom poput Slaven Belupa.

– Znam da je ispred mene veliki rad, ali vjerujem u sebe i svoje mogućnosti. Svjestan sam da se moram svakodnevno dokazivati i na to sam spreman. Treniram već neko vrijeme s prvom momčadi i svi su me prihvatili na najbolji mogući način na čemu im i zahvaljujem. Velika je kvaliteta prisutna u momčadi, a to može biti samo motiv više. Ono što me najviše iznenadilo je odlična atmosfera u svlačionici. Svi su kao jedan, a kada je tako onda se nije teško uklopiti – zaključio je.

zatvori