Subota, 4. svibnja 2024.

NIBA TOURS vas vodi u Istru: Odmorite od svega i provedite opuštajući vikend u Rovinju, Poreču i Opatiji

Odmorite dva dana od svega i provedite opuštajući vikend u Rovinju, Poreču i Opatiji, od 2. do 3. travnja.

Turistička agencija Niba Tours pripremila je za vas pravi relax vikend, bijeg od stresa i svakodnevnice u čarobnoj Istri. Na vama je da se smjestite u udoban autobus i prepustite našim iskusnim vodičima koji će vas voditi put Rovinja, jednog od najljepših gradića Mediterana gdje možete razgledati staru gradsku jezgru ili se popeti na zvonik crkve svete Eufenije s kojeg se pruža nezaboravan vidik na arhipelag od čak 14 otočića i šest hridi.

Na putu prema Poreču možete napraviti predivne fotografije Limskog zaljeva čija je dubina 30 metara, a širina do 600 metara. Po dolasku u Poreč smjestit ćemo vas u hotel Diamant**** gdje ćete uživati u unutarnjem grijanom slatkovodnom bazenu, gejzirima i slapovima nakon čega će vam prijati večera i noćenje u luksuznim sobama.

Drugi dan započnite doručkom u hotelu i kavicom na nekoj od terasa uz more nakon čega slijedi obilazak Poreča te slobodno vrijeme prije polaske prema Opatiji. Za kraj ovog relax vikenda zajedno ćemo prošetati šetnicom Lungomare i obići grad poznat po idiličnim vilama, parkovima i fotografirati se kraj čuvene Djevojke s galebom.

Cijena aranžmana iznosi: 610,00 kuna. Uz mogućnost plaćanja na dvije rate!

Cijena aranžmana uključuje: prijevoz autobusom turističke klase, stručnog voditelja putovanja, smještaj u hotelu Diamant**** u Poreču na bazi 1 polupansiona uz mogućnost korištenja bazena i fitnessa, obilazak Rovinja, Poreča i Opatije, osiguranje od odgovornosti, troškove organizacije i realizacije putovanja, PDV.

Cijena aranžmana ne uključuje: korištenje saune (3 sata 70,00 kuna), ulaznicu za Eufrazijevu baziliku u Poreču (odrasli 50 kuna; školska djeca i studenti 25 kuna; predškolska djeca gratis), troškove osobne potrošnje

Za informacije nazovite 048 622 153, kontaktirajte nas putem društvenih mreža ili posjetite u Koprivnici, Taraščice 19.

Niba Tours – Vaš lijek protiv stresa!

zatvori