Četvrtak, 2. svibnja 2024.

FOTO Sve intenzivniji radovi u prigradskim naseljima Starigrad i Draganovec

Napreduju radovi u prigradskim naseljima Starigrad i Draganovec u sklopu projekta “Poboljšanje vodnokomunalne infrastrukture aglomeracije Koprivnica”.

Kako su poručili iz Grada Koprivnice, radove u spomenutim prigradskim naseljima danas su obišli gradonačelnik Mišel Jakšić i direktor Koprivničkih voda Zdravko Petras.

– Starigrad i Draganovec su dva mjesna odbora koja se šire i zato nam je drago što aglomeracijom rješavamo vodovod i kanalizaciju te stvaramo preduvjete za ostalu komunalnu infrastrukturu koju ćemo sigurno dovesti. Vrijednost radova koji se izvode je 15 milijuna kuna i mislim da pojedinačno nismo nikad u povijesti imali takvo ulaganje u jednom intervalu u ove mjesne odbore – poručio je Jakšić.

Investicijom i tempom izvedbe zadovoljni su i u Koprivničkim vodama.

– Ovom investicijom je planirana izgradnja 5,2 kilometara kanalizacijske mreže i oko dva kilometra vodovodne mreže. Uglavnom se radi o produžecima postojeće mreže. Najveći dio investicije provodi se u ulici Galovićev breg gdje se izvodi 1.350 metara kanalizacijske mreže – zaključio je Petras.

Dodajmo da je planirani završetak radova do jeseni ove godine.

zatvori