Subota, 4. svibnja 2024.

FOTO Koprivnički atletičari ostvarili odlične rezultate na utrci u Ludbregu

Članovi Atletskog kluba Koprivnica ove su nedjelje nastupili na utrci Kupa sjeverozapadne Hrvatske Centrum Mundi koja je održana u Ludbregu.

Kako su izvijestili iz kluba, prije glavne utrke trčali su osnovnoškolci čija je dužina staze bila 1.300 metara, a u njoj su nastupili njihovi najmlađi članovi.

– U konkurenciji djevojčica petih i šestih razreda prvo mjesto je osvojila Sara Podoreški, a Tija Požgaj završila je na drugom mjestu. Luka Kolonić je u konkurenciji dječaka petih i šestih razreda osvojio prvo mjesto – poručili su iz kluba i dodali da je Kolonić bio četvrti u utrci na 4.000 metara. Dorian Držanić u istoj je utrci osvojio treće mjesto, dok je Tihomir Bebek u konkurenciji veterana M50 bio 13.

U kategoriji juniorki M19 Sara Podoreški je osvojila četvrto mjesto, dok je Tija Požgaj zauzela peto mjesto.

Koprivnički atletičari odlične su rezultate postigli i u glavnoj utrci na 10.000 metara koja se boduje za Kup sjeverozapadne Hrvatske.

– Zvonko Vrhovski je u kategoriji veterana M60 osvojio prvo mjesto, kao i Lora Žuliček u kategoriji seniorki Ž20. Tara Rušak je u kategoriji juniorki Ž19 osvojila prvo mjesto, dok je Gabrijel Vedriš u kategoriji juniora M19 osvojio treće mjesto. U kategoriji seniorki Ž40 na devetom mjestu se našla Nataša Sušanj, dok je Marija Vladušić u kategoriji veteranki Ž50 osvojila peto mjesto – zaključili su iz kluba.

zatvori