Ponedjeljak, 29. travnja 2024.

FOTO Jeste li primijetili napuštene šarene i mirisne bukete?

Putem do posla jutros smo na nekoliko klupica u Koprivnici primijetili napuštene bukete cvijeća. Ne, nije ih nitko zaboravio, oni su tamo s razlogom i vrlo zanimljivom misijom, a to nam je otkrila poruka u buketu.

Naime, već nekoliko godina u Hrvatskoj se 4. ožujka obilježava Dan napuštenih buketa, a ovom neobičnom i zanimljivom danu ove se godine pridružio i poznati koprivnički cvjećar Tihomir Košćak.

Cilj je napuštenim buketom nepoznatim ljudima priuštiti lijepe trenutke i izmamiti osmijeh na lice. S tim se naumom i nekoliko mirisnih i šarenih buketa danas rano jutros Tihomir uputio na nekoliko lokacija.

– Lijepa mi je ideja koja stoji iza ovog obilježavanja Dana napuštenih buketa. Sve se lijepo poklopilo, moja cvjećarna ove godine slavi 18. rođendan, danas je i moj rođendan. Jedva čekam povratne informacije, a svaki buket ima poruku: “Ja sam jedan napušten buket. Moj je zadatak nekome izmamiti osmijeh na lice i uljepšati mu dan. Molim te, posvoji me i odnesi me kući ili me pokloni nekome tko ti je drag. Moj prijašnji vlasnik je Cvjećarna Luna. Volio bi znati gdje je moj novi dom pa mi molim te javi na našu Facebook stranicu Cvjećarna Luna (Flowershop Luna)” – objašnjava Tihomir koji željno iščekuje informacije o buketima.

zatvori