Ponedjeljak, 29. travnja 2024.

[4. NL BJ-KC-VT] DERBI U IMBRIOVCU Horvatinović: Teško je procijeniti na čiju će stranu bodovi; Ernečić: Takve utakmice je najljepše igrati

Utakmica Borca i Tehničara igrat će se ove subote u Imbriovcu s početkom u 15:30, umjesto standardnog nedjeljnog termina.

Utakmica je pomaknuta zbog nedjeljnog gostovanja Dinama na Gradskom stadionu Ivan Kušek-Apaš u Koprivnici. Riječ je o drugom proljetnom kolu Četvrte nogometne lige Bjelovar-Koprivnica-Virovitica i dvije momčadi s različitim raspoloženjima; Cvetkovec je kiksom Pitomače i pobjedom protiv Picoka podebljao vodstvo, a sada je šest bodova ispred drugoplasirane Pitomače. Borac je pak upisao poraz na gostovanju kod Kloštra. To ništa neće značiti, zna se da su derbiji posebna priča. Derbi su nam najavili novo pojačanje Cvetkovčana Luka Ernečić te napadač Jembrovčana Josip Horvatinović.

– Ljubitelji županijskog nogometa, a i šire čuli su i znaju kakva je momčad Cvetkovec. Još se sad i pojačala s iskusnim i pouzdanim stoperom Vukonićem s kojim je dobila mirnoću i čvrstoću u zadnjoj liniji tako da je sada još bolja, ali mislim da, kak’ se ono nogometnim žargonom kaže, ako ćemo imati dobar dan utakmica će biti zanimljiva i teško je procijeniti na čiju stranu će otići bodovi. Ne vjerujem da će utakmica biti bez golova, samim time će biti zanimljiva gledateljima – istaknuo je Horvatinović.

Luka Ernečić kazao je kako u subotu igra prvu službenu utakmicu za Tehničar, i to odmah derbi.

– Takve utakmice je najljepše igrati, sigurno nas čeka težak posao protiv dobre ekipe Borca koja je prvo kolo izgubila tako da im je ovo šansa da se vrate na dobar kolosijek, no mi prvu utakmicu nismo bili pravi bez obzira na pobjedu pa želimo popraviti dojam i u subotu idemo po sva tri boda. Očekuje nas lijepo vrijeme pa se nadam da će se skupiti puno gledatelja i da će atmosfera biti prava nogometna. Pozivam ovim putem sve navijače da nas dođu podržati u velikom broju – zaključio je Ernečić.

zatvori