Subota, 27. travnja 2024.

[3. HNL SJEVER] Radnik, Koprivnica i Podravac bodove traže kod kuće

Prošlo kolo Treće hrvatske nogometne lige Sjever bilo je polovično uspješno za naše klubove.

Radnik je upisao sigurnu pobjedu na gostovanju kod Papuka u Orahovici s 3:0, Koprivnica se vratila iz minusa od dva gola razlike te uzela bod u Ludbregu, dok je Podravac uvjerljivo pao u Čakovcu kod Međimurja.

>> [3. HNL SJEVER] Radnik slavio, Koprivnica odigrala neriješeno, a Podravac poražen

U novome kolu, 17. po redu, svi naši predstavnici bodove će tražiti na domaćem terenu. Radnik će ugostiti petoplasirano Međimurje koje broji dva boda manje od domaćina. Obje momčadi nemaju kartoniranih igrača, zdravstveni bilten je dobar te nas na Gradskom stadionu u Križevcima očekuje zanimljiv derbi.

Koprivnica će nakon gostovanja u Ludbregu odraditi domaći susret na Gradskom stadionu Ivan Kušek-Apaš s Viroviticom i to u nedjelju, a razlog tome je utakmica Slaven Belupa i Istre u subotu. Gubili su u Ludbregu Zeleni 2:0, potom i 3:1 te su se na kraju vratili – pri samom kraju utakmice imali su i prilike za potpuni preokret. Puno pionirskih pogrešaka dovelo je do puno primljenih golova te je to segment na kojem Vučeta mora poraditi, dok se prema naprijed ističu Kensuke Enjo i Marko Radotović. Virovitica je trenutno posljednjeplasirana, ali je pojačana s obzirom na jesenas. Pobijedila je Podravinu i tijesno izgubila u Ždralovu, a u Koprivnicu zasigurno ne dolazi s bijelom zastavom.

Virovci će na svom Sportskom parku dočekati Polet iz Svetog Martina na Muri. Oba kluba su poražena u prošlome kolu, Podravac kod Međimurja s 5:0, a Polet na domaćem terenu od Bjelovara s 0:1. Polet je favorit, no nešto će se pitati i crveno-bijele domaćine. Na strani Poleta neće biti kartoniranog Mezge.

U ostalim susretima Rudar će na svojoj Šuderki ugostiti ludbrešku Podravinu koja će igrati bez kartoniranog Samobolca. Bjelovar će biti domaćin Varteksu, dok Papuk u Orahovici ugošćuje ždralovsku Mladost. Sve utakmice na rasporedu su u subotu od 15 sati, osim spomenute utakmice Koprivnice koja se igra u nedjelju u istom terminu.


Raspored igranja 17. kola Treće hrvatske nogometne lige Sjever:

Tablica Treće hrvatske nogometne lige Sjever:

zatvori