Petak, 26. travnja 2024.

[3. HNL SJEVER] Radnik i Podravac domaćini, Koprivnica na gostovanju kod Rudara

Ovog vikenda na trećeligaškom Sjeveru na rasporedu je 19. kolo.

Radnik i Podravac će u lov na bodove na domaćim bojištima, dok će Koprivnica na najsjevernije gostovanje u ligi.

Radnik je prošlog vikenda na gostovanju kod Poleta u Svetom Martinu na Muri ostao kratkih rukava. Upisao je poraz od 3:1, poveli su Križevčani, ali daljnji tijek utakmice nije im išao na mlin. Vratar Koprić je krajem utakmice dobio dva žuta kartona u roku 30-ak sekundi te je isključen, a stao je na vrata potom veznjak Luka Tihelka. Uložili su Radnikovci i prigovor na suđenje te utakmice. Kako bilo, ovog vikenda igra se nova utakmica. Na Gradskom stadionu u Križevcima gostuje ekipa Varteksa. Varteks je u prošlome kolu zabio šesticu Virovcima, a baš će Podravac kod kuće biti domaćin ludbreškoj Podravini. Ovog proljeća, Virovci još nemaju ni bod. Ludbrežani su upisali po jednu pobjedu i poraz, uz dva neriješena susreta.

Koprivnica je prošlog vikenda pala u Ždralovima rezultatom 3:0, nisu Zeleni mogli parirati razigranim domaćinima. Ovog vikenda opet im slijedi gostovanje – sada u najsjeverniji grad u ligi, Mursko Središće. Domaći Rudar ovog je proljeća upisao pobjedu protiv Varteksa i tri poraza, a bit će oslabljen neigranjem veznjaka i ponajboljeg igrača Arpada Vaša. Utakmica ova dva protivnika jesenas u Koprivnici završila je neriješeno, 1:1.

U ostalim susretima Bjelovar će biti domaćin Virovitici, Papuk vodećem Poletu. U Čakovcu kod Međimurja gostovat će ždralovska Mladost.


Raspored 19. kola Treće hrvatske nogometne lige Sjever:

Tablica Treće hrvatske nogometne lige Sjever:

zatvori