Petak, 3. svibnja 2024.

[1. ŽNL] Derbi kola u Molvama, Sloga lovi prvu proljetnu pobjedu

Pred nama je 16. kolo Prve županijske nogometne lige.

U prošlom kolu Molvarci su neokrznuti protutnjali kroz Drnje i upisali tri boda. Pobijedili su i Kunovčani protiv Močila rezultatom 3:1. Sloga se poskliznula na domaćem terenu protiv Lipe koja je odnijela pobjedu rezultatom 0:1.

Već ovog vikenda igra se važan susret koji će usmjeriti borbu za titulu. U Molvama na Krbuljinu gostuje Bratstvo. Kunovčani su trenutačno vodeći, no razlika je samo bod. Ako Molvarci upišu pobjedu oni će preuzeti tron. Molvarci su u nizu od pet pobjeda, dok su Kunovčani upisali pomalo nevjerojatnih 12 nizanih pobjeda. Posljednji puta pobijeđeni su u Kunovcu upravo od Molvaraca. Sjajna najava derbija na kojem će se okupiti zasigurno puno zaljubljenika u županijski nogomet.

Kalinovac će u subotu kod kuće dočekati četvrti Tomislav iz Drnja. Osvit kod kuće u nedjelju ujutro dočekuje posljednjeplasiranu Viktoriju i sigurno očekuje pobjedu.

Sedma Lipa nošena pobjedom protiv Sloge dočekat će Žutu podmornicu koja je u prošlom kolu upisala remi protiv Đelekovčana.

Sloga će bodove tražiti na neugodnom terenu u Sigecu. Domaćini su u lošoj formi, dugo nisu pobijedili, a vaditi se na Slogi bit će teško. Močilani će igrati protiv Tomislava Radnika. Susjedi su na tablici, razlika je samo jedan bod. Bit će napeto.

Snage će odmjeriti još jedni susjedi na tablici – Panonija i Drava. I kod njih je bod razlike u korist Drave koja je pobijedila dvije utakmice zaredom.


Raspored igranja 16. kola Prve županijske nogometne lige:

Tablica Prve županijske nogometne lige:

 

zatvori