Petak, 3. svibnja 2024.

VIDEO Zekić uoči gostovanja u Splitu: Čestitat ćemo Hajduku rođendan, ali želimo biti konkurentni

Nogometaši Slaven Belupa danas će od 15 sati gostovati u Splitu kod Hajduka u sklopu 23. kola Hrvatski Telekom Prve lige.

Utakmicu je za klupske stranice najavio trener koprivničke momčadi Zoran Zekić istaknuvši kako od igrača očekuje ozbiljan pristup.

– Već je puno toga ispričano o toj utakmici, 111. je godina Hajduka, naravno da ćemo mu čestitati na toj obljetnici, ali isto tako želimo biti dostojni i konkurentni. Probat ćemo igrati što bolje, kao što to u zadnje vrijeme i radimo, a što se i bodovno osjeti – naglasio je.

Napomenimo da će Farmaceuti na Poljud istrčati u oslabljenom sastavu s obzirom na to da nema Krstanovića, Kocijana i Caimacova.

– Žao mi je što nema Krstanovića jer redovito zabija Hajduku, no mlađi igrači će ga dostojno zamijeniti. Najbitnije je da se postavimo na pravi način, iskoristimo pravi trenutak i da poslije utakmice možemo biti ponosni – kazao je Zekić.

Spomenuo je i kako je na svoju momčad ponosan iz dana u dan.

– Nemam problema u procesu rada, uvijek može bolje, no većinom sam zadovoljan. Nema opuštanja, ništa nije gotovo – treba uživali, ali i biti odgovaran – istaknuo je.

Kada je pak riječ o protivniku, Zekić je kazao kako je Hajduk napravio najbolju selekciju u zadnjih nekoliko godina.

– Momčad je odlično vođena i ima vrhunsku atmosferu. Hajduk ima nešto što niti jedan klub u Hrvatskoj nema i neka uživa u tim stvarima, a mi ćemo probati uživati u svojima. Nadam se da će utakmica biti prava, za to moraju biti raspoložena oba protivnika – zaključio je.

zatvori