Petak, 28. lipnja 2024.

VIDEO Juniori Slaven Belupa uspješno svladali mađarski Ferencvaroš

Juniori Slaven Belupa u posljednjoj su pripremnoj utakmici prije početka proljetnog dijela prvenstva svladali mađarski Ferencvaroš.

Iz kluba su poručili kako je momčad trenera Vedrana Purića slavila s 2:0 na koprivničkom Gradskom stadionu Ivan Kušek-Apaš.

– Pogotke su postigli Marcos Paulo u 12. minuti susreta nakon prekrasne akcije Slavenaša i Cheng u 85. minuti kada je stavio točku na i pobjede. Naše juniore idućeg vikenda čeka nastavak prvenstva, u subotu će u Koprivnici ugostiti vršnjake Dugopolja s početkom u 14:30 – nastavili su.

Spomenimo da je trener Purić za klupske stranice nakon pobjede istaknuo kako je jako zadovoljan prezentiranom igrom.

– Odigrali smo pravu natjecateljsku utakmicu na visokoj razini i u fazi obrane i u fazi napada. Sretan sam što smo pripreme završili s našom najboljom utakmicom protiv najjačeg protivnika. To nam je dokaz da smo dobro radili, da smo spremni i da s puno samopouzdanja ulazimo u nastavak prvenstva. Za tjedan dana nam u Koprivnicu stiže Dugopolje i ako ćemo biti na ovoj razini ne bojim se ni jednog protivnika. Vjerujem da možemo biti samo bolji – zaključio je.


NK Slaven Belupo: Vuković – Krušelj, Ganžulić, Eškinja, Peršinović – Matejaš, Stanić, Žuškin – Mihalinec, Marcos Paulo, Forov. Još su igrali: Perić, Čordaš, Vuić, Šabijan, Štajerec, Cheng.

zatvori