Ponedjeljak, 29. travnja 2024.

SUPER VIJESTI Svima znana igračica Podravka Vegete ostaje u klubu

Ana Turk, desno krilo Podravka Vegete, i sljedeće će sezone nositi koprivnički dres.

Priopćili su to iz koprivničkog kluba i podsjetili kako je Turk već dugi niz godina vjerna klubu.

– Iskusna, vrlo borbena i staložena na terenu, Turk će nas svojim pogocima s krila te brzim kontrama razveseljavati i sljedeće sezone. U 2021. godini se ponovno vratila u redove Hrvatske ženske seniorske reprezentacije, iako se od nje oprostila tri godine ranije. Tako je nastupila i na Svjetskom prvenstvu koje se nedavno održalo u Španjolskoj – istaknuli su u klubu.

Spomenimo da je ovo osma sezona u kojoj će Turk nositi dres Podravke.

– U karijeri je četiri sezone igrala u Lokomotivi te u dva mađarska kluba – Vaci NKSE i Fehervaru u razdoblju od 2011. do 2014. godine. U posljednjih osam godina s Podravkom je osvojila šest prvenstvenih naslova te četiri u Hrvatskom ženskom kupu. Kontinuirano nastupa u Ligi prvakinja, a nastupila je i u EHF Kupu gdje je najbolji rezultat postigla 2020. godine kada je ekipa došla do polufinala, no zbog koronavirusa natjecanje ipak nije završeno – podsjetili su.

Turk je za klupske stranice izjavila kako je sretna što ostaje u Koprivnici.

– Zahvaljujem klubu na povjerenju. U ovoj je sezoni moja najveća želja da ostvarimo zacrtane domaće ciljeve i da nam sljedeća sezona donese nove pobjede i dobre rezultate – zaključila je.

zatvori