Četvrtak, 2. svibnja 2024.

SJAJNI REZULTATI Lana Nogić, Jelena Mijatović i Antonia Lončarić postale prvakinje Hrvatske

Novi naslovi državnih prvakinja stižu u Koprivnicu. Na Prvenstvu Hrvatske u hrvanju slobodnim načinom za žene koje je danas održano u Ludbregu članice Hrvačkog kluba Podravka osvojile su ukupno četiri zlatne medalje.

U uzrastu kadetkinja i u kategoriji do 53 kilograma na prvenstvu je nastupila Jelena Mijatović koja je uspješno svladala dvije predstavnice Slatine te kao ulazno godište stigla do svojeg prvog naslova kadetske prvakinje Hrvatske.

U istom uzrastu, ali u kategoriji do 57 kilograma nastupila je Lana Nogić koja je pobjedama protiv predstavnica zagrebačkog Metalca, Klinča Sela i splitskih Pujanki ponovila prošlogodišnji uspjeh i tako obranila naslov kadetske prvakinje Hrvatske.

Nogić je ove godine dobila pravo nastupa i u juniorskom uzrastu gdje je pobjedom protiv predstavnice Petrinje također osvojila prvo mjesto i tako si osigurala dvostruku krunu.

Posljednja Podravkina predstavnica Antonia Lončarić također je stigla do naslova prvakinje, no u uzrastu seniorki i u kategoriji do 55 kilograma.

– Za cure sada slijedi zasluženi kratki odmor, no već se krajem idućeg tjedna priključuju završnim pripremama u kojima brusimo dečke za njihovo kadetsko prvenstvo, a koje će se održati 26. veljače u Zagrebu – poručili su iz Hrvačkog kluba Podravka.

zatvori